Inomhustrappor

Med en snygg inomhustrappa knyter man ihop våningarna i huset. Att köpa en ny trappa är en stor investering som kräver viktiga beslut. Funderar du på att uppdatera hemmet med en ny trappa? Ibland lönar det sig inte att renovera den gamla utan det kan vara bättre att köpa en ny.

Med en ny inomhustrappa kan du börja om på nytt och välja den stil, det material och de detaljer som du vill ha. Att gå upp och ner ska vara bekvämt och din trappa skall vara snygg.

En inomhustrappa – Så mycket mer än bara trappsteg
När man funderar över trappor, tänker man gärna på trappstegen. Med detta avses hur de ska se ut och kännas när man går på dem. Dock innebär inomhustrappor så mycket mer. Det handlar om att välja räcke, hur stegen ska byggas, vilken färg eller vilket material trappstegen ska ha och vilka snygga detaljer trappan ska pyntas med.

Inomhustrappor skiftar även i varierande typer. Det finns L-trappor, U-trappor, spiraltrappor och balktrappor. Att välja typ handlar framförallt om de möjligheter ditt hus ger dig i fråga om vad som passar in både stilmässigt och rent praktiskt.

Från hembesök till montage av trappor
Att få hjälp med trappan helt och hållet gör att slutresultatet blir bra. Vid ett hembesök från branschfolk med en lång erfarenhet får man tips och förslag på lösningar. Efter besöket får du en offert och en 3D-ritning på hur den nya trappan skulle se ut i ditt hem.

När beslutet väl är fattat levereras trappan och monteras på plats. Fullservice är bra om man vill göra så lite som möjligt själv och vill veta att det blir rätt hela vägen. Välj trappa efter husets personlighet och din stil. Är du tidlös eller vågad? Välj då trappa efter dessa kategorier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *